Στην ενεργό δράση επιστρέφει το Ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη θα ταξιδέψει στη Σύρο για να αντιμετωπίσει σε δύο αναμετρήσεις (τυπικά γηπεδούχος και φιλοξενούμενος) τα Φανάρια. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο και ώρα 18.00 και η δεύτερη την Κυριακή και ώρα 09.00 το πρωί.

Ο Περιστεριώνας δίνει και τα δύο παιχνίδια στη Σύρο επειδή είναι ευκολότερη η μετακίνηση της ομάδας των Φαναριών από τη Νάξο στο γειτονικό νησί (βλ. ακτοπλοϊκή σύνδεση). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το παιχνίδι με γηπεδούχο τον Περιστεριώνα να δοθεί εκτός Τήνου κάτι που πρέπει να μην επηρεάσει του παίχτες του σωματείου διότι, δεν θα έχουν την στήριξη των φιλάθλων του και γενικά θα απουσιάζει η αύρα του «Τήνια».

Οι «κυανέρυθροι» με ισάριθμες νίκες θα μπουν για τα καλά στο παιχνίδι της πρώτης θέσης του ομίλου και αυτό θα λέγαμε πως θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο από την στιγμή που δείχνει η ομάδα να βρίσκει τα πατήματα της στο παρκέ. Με δεδομένο ότι ο Περιστεριώνας έχει εντός στο δεύτερο γύρο τα ντέρμπι τόσο με Μύκονο όσο και με Ερμούπολη οι νίκες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα λέγαμε πως μπορούν να χαρακτηριστούν κομβικές. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.