Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, το Εφηβικό τμήμα του Περιστεριώνα, επικράτησε του αντίστοιχου της Ερμούπολης με 65-49. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη έχοντας εξαιρετικά στατιστικά από την περιφέρεια ( μέτρησε συνολικά 12 τρίποντα).

Με τη νίκη αυτή, οι έφηβοι κλείδωσαν τη συμμετοχή στην τελική τετράδα της διοργάνωσης (Final Four) και θα παλέψουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Τα αποτελέσματα των περιόδων ήταν τα ακόλουθα:

Α': 22-13
Β': 11-17
Γ':  17-02
Δ':  15-17

Τ.Α.Κ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης Α.)
Δεληγιάννης Θ., Παγανέλης Ν. 4 (1) , Καμπέρι Ι., Νάζος Μ. 6 (2), Γιαβρεδέλης Θ. 14 (1)
Ρουγγέρης Α. 29 (6) (Αρχ), Βοϊνάς Π. 10 (2) , Σουράνης Κ., Βιδάλης Π., Βιδάλης Μ., Μελισσουργός Δ.2  .

Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.)
Τάκος Δ. 6, Σαβρακίδης Β. 4 (Αρχ), Τομάης Φ.3 (1),Σαμψωνίδης Ν.,Αρμακόλας Γ.3(1),Λημναίος Α., Μαρινάκης Ν.4,Κρεατσούλας Α. 20 (4), Πανούσης Δ. 7,Μίμογλου Γ., Βουτσίνος Φ. 2, Νικολακόπουλος Α. .

Σε έναν ακόμα παράγοντα που πρέπει να αναφερθούμε πέρα της νίκης είναι η παρουσία του κόσμου που για ακόμα ένα παιχνίδι έδωσε το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου και ώθησε τον Περιστεριώνα στη σημαντική αυτή νίκη που ισούται με θέση στις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Γραφείο Τύπου Περιστεριώνα ΤήνουΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.