Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Κώμης σχετικά με τις επικείμενες αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στο Σύλλογο. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΠΟ 11.00΄ ΜΕΧΡΙ 14.00΄ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, μετά από απόφαση της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης, που έγινε στις 15 Ιανουαρίου 2017 και δεν υπήρχε ο απαραίτητος αριθμός υποψηφιοτήτων (ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠΤΑ).

-         Στην ΑΘΗΝΑ, οι εκλογές θα γίνουν στο κτίριο της Αδελφότητας Τηνίων – Λεωφ. Αλεξάνδρας και Ασημάκη Φωτήλα 40 (ΩΡΑ 11.00΄ - 14.00΄).

-         Στην ΚΩΜΗ, οι εκλογές θα γίνουν στην Αίθουσα του Χωριού. (ΩΡΑ 11.00΄ - 14.00΄).
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 16η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 – ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ – ΣΤΟΝ κ. ΑΓΓΕΛΗ ΓΙΩΡΓΟ – ΤΗΛ. 6977-357863.

Περιμένουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να ανταποκριθούν μαζικά σε αυτή την υποχρέωση, ώστε με δημοκρατικές διαδικασίες να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ο Σύλλογός μας να συνεχίσει να προσφέρει έργο τόσο στα μέλη του, όσο και στα Χωριά μας ΚΩΜΗ-ΠΕΡΑΣΤΡΑ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.