Η Τήνος για ακόμα μια χρονιά θα οδηγήσει τους λάτρεις της Γαστρονομίας και του νησιού, στα μονοπάτια της γεύσης. Το Τinos Food Paths που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του νησιού, ετοιμάζεται και φέτος. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί 08 έως 14 Μαΐου 2017.

Όπως μας είχε ενημερώσει ο Σύλλογος, φέτος αναμένουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις στην διοργάνωση μια από αυτές είναι και η διάρκεια αυτής. Τα προηγούμενα Food Paths είχα διάρκεια δύο (2) ημερών το φετινό έχει μιας εβδομάδας. Με τις πληροφορίες να λένε πως στο φετινό εγχείρημα συμμετέχει και ο Σύλλογος Ξενοδόχων του νησιού.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο Σύλλογος των Καταστημάτων απεύθηναν κάλεσμα προς τα μέλη του για την παρουσίαση των ολοκληρωμένων δράσεων που σκέφτονται να λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση. Έτσι, αναμένουμε στο άμεσο χρονικό διάστημα την παρουσίαση των δράσεων αυτών καθώς και την γενική φιλοσοφία του Tinos Food Paths 2017.

Θυμηθείτε τι έγινε στη περσινή διοργάνωση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.