Δείτε τις σημερινές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί της Τήνου, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ   25   ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΩΡΑ 11:00 - Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου.
ΩΡΑ 11:15 - Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν τα νήπια του Νηπιαγωγείου Πύργου, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύργου και οι μαθητές της Προπαρασκευαστικής Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου. 

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Οριάνος Φίλιππος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σώχος Εμμανουήλ και κ. Ξενόπουλος Αντώνιος καθώς κι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πανόρμου κ. Πρίντεζης Σωτήριος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΟΥ

ΩΡΑ 18:00 - Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Κάμπου.
ΩΡΑ 18:15 - Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου, κ. Γιαγιάς Ιωάννης.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Απέργης Ιάκωβος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άνδροβικ Λουκρητία, κ. Αρμάος Παντελεήμων, κ. Ξενόπουλος Αντώνιος καθώς κι ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου κ. Δελατόλας Νικόλαος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ

Χαρμόσυνη Κωδωνοκρουσία όλων των εκκλησιών. Εωθινό από τη Φιλαρμονική του Π.Ι.Ι.Ε.Τ ανά την πόλη……………….ώρα : 7:30 π.μ
Έπαρση της σημαίας στην Πλατεία Παντανάσσης,…….ώρα : 8:00 π.μ
Τέλεση όρθρου Ιεράς Πανηγύρεως,…………………….ώρα : 7:00 π.μ
Τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου –Τήνου Δωροθέου Β΄, …………………………………………………… ώρα: 9:00 π.μ
Τέλεση Πανηγυρικής Δοξολογίας για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου ………………………………..ώρα :10:30 π.μ
Λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνος της Μεγαλόχαρης στην πόλη της Τήνου, δέηση από της εξέδρας της Πλατείας Παντανάσσης και εκφώνηση του πανηγυρικού από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Πρόεδρο της Διοικ. Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ,………………………………………………..….ώρα:10:45 π.μ
Μεθεόρτιος εσπερινός, …………………………………….ώρα :6:00 μ.μ     

Παιάνιση της Φιλαρμονικής στην Πλατεία Παντανάσσης, ώρα:18:30μ.μ.

Υποστολή της Σημαίας από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου, μεταφορά της στο Δημαρχείο και παράδοσή της στον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Ανδρου κ. Κορνάρο Ευάγγελο και στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Μαρκουίζο Ιωάννη .

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν όλα τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου. 

ΩΡΑ 17:30- Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καθολικών Τήνου.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Αντιδήμαρχοι κ. Βιδάλης Κωνσταντίνος και κ Απέργης Ιάκωβος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Νομικού Προσώπου κ. Ψάρρος Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κροντηράς Παναγιώτης, κ. Αμοιραλής Φραγκίσκος, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Μαρκουϊζος Ιωάννης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.