Φέτος το Πάσχα είναι πολύ νωρίς και ήδη η Τήνος ετοιμάζεται να το υποδεχτεί όπως του αρμόζει. Η τουριστική επιτροπή του νησιού έχει ετοιμάσει τα ανάλογα κείμενα και έχουν ξεκινήσει οι αναρτήσεις και οι προβολές του τόπου σε μεγάλα site και εφημερίδες της Χώρας. Η περσινή κίνηση του Πάσχα ήταν αρκετά ικανοποιητική και άφησες τις καλύτερες υποσχέσεις για την φετινή.

Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρητικά αν ο καιρός δεν είναι σύμμαχος. Ακόμα είναι νωρίς για να υπάρχουν οι ανάλογες κλασικές προβλέψεις όμως ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά και οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδανικές για εκείνη την περίοδο ώστε οι επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν την πραγματική μαγεία του Πάσχα στη νύφη των Κυκλάδων.

ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Με το σύστημα κρατήσεων της Booking.com να δείχνει κοντά στο 60% η Τήνος σε σχέση με άλλα νησιά (που προβάλλονται σε τοπικά και κυκλαδικά μέσα ως δημοφιλέστερα μέρη για το Πάσχα) βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο. Με δεδομένο ότι ακόμα είναι νωρίς και το Πάσχα επί της ουσίας είναι σε ένα μηνά μπορεί το ποσοστό της πληρότητας μπορεί να αυξηθεί πολύ περισσότερο.

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΥΝΑΤΟ"
Στο πλαίσιο της σύνταξης του ανωτέρου κειμένου επικοινωνήσαμε την αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα Τουρισμού, κα Αναστασία Δεληγιάννη - Άσπρου η οποία μας δήλωσε τα ακόλουθα "Όλα δείχνουν ότι το Πάσχα θα είναι δυνατό. Οι επιχειρηματίες του νησιού έχουν ήδη περισσότερες κρατήσεις από πέρυσι και είναι ένα καλό βαρόμετρο για την επερχόμενη καλοκαιρινή τουριστική κίνηση" καταλήγει η δήλωση της κας Δεληγιάννη.

Εδώ ζεις την όμορφη αυτή περίοδο του χρόνου και συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις σου. Τα χρώματα από τη θάλασσα, ο ουρανός και τα λουλούδια συνθέτουν έναν απίστευτο καμβά και οι μυρωδιές από τα σπάρτα και τα αγριόχορτα σε μαγεύουν και δίνουν αυτό το συναίσθημα της πληρότητας και της ηρεμίας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.