Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα από τις εκθέσεις , η Τήνος ετοιμάζεται για το Βερολινό και για την «Internationale Tourismus-Börse Berlin» (ITB Berlin) που θα διεξαχθεί από τις 8 έως 12 Μαρτίου. Εκπρόσωπος της Τήνου στη συγκεκριμένη έκθεση θα είναι η Σουζάνα Μπαλή.

Ποια είναι η ITB Berlin
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί, στο μεγάλο εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin της περιοχής Westend του Βερολίνου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σόου στην Τουριστική Βιομηχανία παγκοσμίως, με εκθέτες από 180 περίπου χώρες, περισσότερους από 7 χιλιάδες δημοσιογράφους και 170 χιλιάδες επισκέπτες, από τους οποίους οι 113 χιλιάδες παρευρίσκονται με επαγγελματική ιδιότητα.

Τα περίπτερα πολλών προορισμών, ιδιαίτερα της Μεσογείου, βρίσκονται πλέον σε διαφορετικές περιοχές της έκθεσης. Επιπλέον, στο επίκεντρο θα βρεθεί η Μποτσουάνα, επίσημη συνεργάτης της εφετινής διοργάνωσης. Ακόμα και σε εποχές πολιτικής αβεβαιότητας η βιομηχανία ταξιδίων εστιάζει στην ισχυρή συμμετοχή, στην πρόοδο και τις κατά πρόσωπο συναντήσεις στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στον κόσμο στον τομέα του τουρισμού, επισημαίνει ο επικεφαλής της ITB Berlin, David Ruetz.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.