Ένα πραγματικό ντέρμπι με εναλλαγές στο σκορ, με τον κόσμο να δίνει τον δικό του παλμό και τις παίκτριες του Περιστεριώνα Τήνου και της Ερμούπολης να μάχονται για κάθε φάση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χτες στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.

Κυριολεκτικά όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά, όταν η ομάδα του Περιστεριώνα έχασε την μπάλα δέκα δεύτερα πριν ηχήσει η κόρνα της λήξης, η Ερμούπολη πέτυχε το καλάθι και κέρδισε το παιχνίδι με 39-40. Τίποτα όμως δεν έχει χαθεί για το τμήμα του Παναγιώτη Σιώτη, καθώς η πρόκριση στο Final Four της Σαντορίνης βρίσκεται ακόμα στα χέρια του Περιστεριώνα.

Με μια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια που έρχονται με την ομάδα της Άνδρου, οι κορασίδες του Τηνιακού Σωματείου θα ταξιδέψουν τον Απρίλιο στη Σαντορίνη, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο και μια θέση στο βάθρο των καλύτερων ομάδων των Κυκλάδων.

Αποτελέσματα περιόδων

Α: 13-08
Β: 06-15
Γ: 10-07
Δ: 10-10

Πριν το φωτογραφικό υλικό θέλουμε να σταθούμε στην παρουσία του κόσμου που για ακόμα μια φορά ήταν συγκλονιστικός. Βρέθηκε στο γήπεδο και ενίσχυση σε πολύ μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των κοριτσιών και το τελικό χειροκρότημα ήταν "όλα τα λεφτά". Μπράβο σας, η ομάδα σας χρειάζεται σε κάθε αναμέτρηση.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.