Ώρα μηδέν για τους εφήβους του Περιστεριώνα Τήνου όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν στις 18.00 στο κατάμεστο "Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου" την Α.Ε. Σαντορίνης στο πλαίσιο του Final Four που θα λαμβάνει χώρα μέχρι και το Σάββατο, 25 Μαρτίου στο νησί.

Φαβορί δεν υπάρχουν, όμως ο Περιστεριώνας με την δεδομένη βοήθεια του κόσμου αναμένεται να έχετε άλλο ένα θετικό πρόσημο σε αυτό τον σημαντικό αγώνα. Να θυμίσουμε πως ο νικητής της αναμέτρησης θα πάει στον τελικό και θα αναμετρηθεί με έναν από το ζευγάρι Α.Ο. Μυκόνου - Πανναξιακός.

Ο κόσμος του νησιού ήταν δίπλα στο τμήμα του Αντώνη Βιδάλη από το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης και θα συνεχίσει να είναι δίπλα του και στους δύο εναπομείναντες τελικούς που έρχονται. Φωνή και χειροκρότημα πρέπει να είναι τα βασικά συστατικά για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παιδιών και να τα οδηγήσουν στη κορυφή της διοργάνωσης.

Καλή επιτυχία Περιστεριώνα!!!


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.