... με το κόκκινο λειρί του, την ουρά την φουντωτή του …

Στο Κερασό, φέτος το Πάσχα, θα βρείτε ανεβασμένο πάνω στο φράχτη της βιτρίνας ένα μεγάλο άσπρο Κόκορα, να λαλεί κάθε πρωί.

Με ένα δυνατό μακρόσυρτο κικιρίκουου φωνάζει τον ήλιο που φτάνει από την ανατολή, αναγγέλλει την άφιξη της καινούριας μέρας, ξυπνάει τη φύση και τη σηκώνει από το κρεβάτι, μας λέει καλημέρα!

Γύρω-τριγύρω, ανάμεσα σε πούπουλα και σοκολατένια αυγά σε θήκες, μικρά καλάθια και σε γυάλινες πιατέλες, διακοσμητικά πολύχρωμα κουνελάκια με τεντωμένα αυτιά και σγουρομάλλικα αρνάκια χοροπηδάνε, κρύβονται κάτω από το μεγάλο τραπέζι και δένονται με φιόγκους πάνω σε αρωματικές λαμπάδες. 

Απλωμένα στους πάγκους, δώρα για τα βαφτιστήρια και τους φίλους, ανοιξιάτικα ρούχα και παπούτσια, αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα, μπουκέτα από λουλούδια και μικρά γλαστράκια, είδη διακόσμησης σε λευκό, κίτρινο, πράσινο, ροζ και πολλές λαμπάδες, 

Ελάτε!

Θα σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά  να σας εξυπηρετήσουμε, με ιδέες και προτάσεις ανοιξιάτικες και ζωηρές, να σας κεράσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές για Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη και μακάρι ένας μικρός κόκορας να μας προειδοποιεί πάντα για την αυγή, για το λαμπρό φως που έρχεται!!
Follow Us
Facebook Page : Keraso Events 
Instagram Page: Keraso Events
www.keraso.com
Μεγαλόχαρης 12 Τήνος | Τηλ.: 2283026307Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.