Ευχαριστήρια επιστολή προς την Καρναβαλιστική ομάδα "Καρναβ...άλλοι" έστειλε ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας "Νικόλαος Κόγκος", με αφορμή το πάρτι που διοργάνωσαν υπέρ ενισχύσεως του Συλλόγου και του Σωματείου Α.με.Α Τήνου.

Η επιστολή αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την καρναβαλική ομάδα ΚΑΡΝΑΒ...άλλοι για την προσφορά τους προς το Κέντρο Υγείας Τήνου, μέσω του Συλλόγου μας, αλλά και προς το Σωματείο ΑΜΕΑ. Ήταν πραγματικά μια αξιέπαινη σκέψη και μια δράση που δείχνει αισθήματα ανθρωπιάς, ευαισθησίας και αλληλεγγύης.Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι νέα παιδιά, μέσα από τη διασκέδαση και με το δικό τους τρόπο, δεν σκέφτηκαν μόνο το πώς θα περάσουν καλά, αλλά έκαναν ένα βήμα παραπάνω, δείχνοντας έμπρακτα ότι συμμερίζονται τις ανάγκες των συνανθρώπων τους και συνδράμουν όσο μπορούν για την ανακούφισή τους.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε την ομάδα αλλά και όσους συμμετείχαν ή πρόσφεραν στην εκδήλωση με τον οποιοδήποτε τρόπο, για την προσφορά σας και την έμπρακτη βοήθεια στο έργο του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε η πράξη σας αυτή να βρει μιμητές και να αξιοποιούμε, ο καθένας κατά το μέτρο, τη σκέψη του και τις δυνάμεις του, το περίσσευμα αγάπης και προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας και προς τον τόπο μας.


Εκ του Διοικητικού συμβουλίου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.