Η μεγάλη ώρα για τους εφήβους του Περιστεριώνα Τήνου πλησιάζει. Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα του Final Four Εφήβων που θα διεξαχθεί στην Τήνο και στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, στις 24 έως 26 Μαρτίου.

Οι παίχτες του Αντώνη Βιδάλη, θα τα δώσουν όλα για να φέρουν στο νησί ένα τίτλο που απουσιάζει χρόνια από τις τάξεις της ομάδας. Πρέπει όμως πρώτα να ξεπεράσει τη Παρασκευή, 24 Μαρτίου, στον ημιτελικό το εμπόδιο της Α.Ε. Σαντορίνης και ώρα 18.00 νωρίτερα (16.00) Α.Ο. Μυκόνου και Πανναξιακός θα αναμετρηθούν για το άλλο εισιτήριο του τελικού.

Ο μικρός τελικός θα γίνει το Σάββατο, 25 Μαρτίου και ώρα 16.45 ενώ ο Τελικός που όλοι ευχόμαστε να είναι ο Περιστεριώνας μας στις 19.00. Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στις αναμετρήσεις και ιδιαίτερα στα παιχνίδια του Περιστεριώνα.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση επί του θέματος ...


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.