Με το βλέμμα στραμμένο στην Τήνο και με την αγάπη που υπέρμετρα έχω για το νησί μας, αποφάσισα έστω και μακρυά από αυτό, να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, για την ανάδειξη του τόπου μας και την καλύτερη δυνατή προσέγγιση όλων των Τηνίων που μένουν στην Αθήνα.

Έτσι, με ήθος και ανιδιοτέλεια και χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, μη κατευθυνόμενη από καμία “αρχή”, απαγκιστρωμένη από πάσης φύσεως συμφέροντα, αφού έχω τη δική μου ανεξάρτητη, επαγγελματική δραστηριότητα και δεν προσδοκώ την ανέλιξή μου μέσω της εκλογής μου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα, για το Διοικητικό Συμβούλιο της “Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων”

Λίγο έως πολύ με γνωρίζετε οι περισσότεροι και οι συστάσεις ίσως είναι περιττές. Το σίγουρο είναι πως έχω πείσμα και όταν βάζω στόχους, βάζω τα δυνατά μου για να τα καταφέρω και παλεύω χωρίς δεκανίκια και ανιδιωτελώς!!!

Στόχος μου είναι να ενώσω ξανά τους Τηνιακούς που ζουν στην Αθήνα, να έρθουμε κοντά και να δημιουργήσουμε παραγωγικές δραστηριότητες, που θα αποσκοπούν στην ανάδειξη του νησιού μας, μέσα από ταλαντούχους και διακεκριμένους ανθρώπους που γέννησε ο τόπος μας. Ο πολιτισμικός και πολιτιστικός πολιτισμός της Τήνου είναι θησαυρός ανεκμετάλλευτος, που χρόνια “κοιμάται”, γιατί ως τώρα ξύπναγε μόνο για λίγους και από λίγους, ενώ θα έπρεπε να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους Τηνιακούς.

Σε άμεση συνάρτηση με τους συμπολίτες μας στην Τήνο, με τη βοήθεια του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, που τόσα χρόνια βοηθά την Αδελφότητα και που θα πρέπει να επανέλθει στην πρότερη διοικητική του κατάσταση, σύμφωνα με τη Διαθήκη των Κτητώρων του, αλλά και με την αρωγή του Δήμου Τήνου, η “Αδελφότητα των εν Αθήναις Τηνίων” μπορεί και πάλι να ξαναγεννηθεί και να ενδυναμωθεί. Να αποκτήσει νέα μέλη, χωρίς ιδιοτελή κίνητρα, με μόνο γνώμονα την αγάπη τους για το νησί μας και τη συμμετοχή τους στην ανάδειξη και την προβολή του.

Φρέσκος αέρας από νέους ανθρώπους, που μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο ιστορικό αυτό σωματείο, φύσηξε για να μας παρασύρει σε μια καινούρια εποχή ενότητας και αγάπης για τους Τηνιακούς της Αθήνας.

Σας καλώ λοιπόν και σας παρακαλώ να στηρίξετε αυτή μου την προσπάθεια, με την υπόσχεση να μη σας απογοητεύσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κατερίνα Βαλλιάνου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.