Αγαπητοί μου,

Ονομάζομαι Έλενα Γκερέκου, κόρη του Γιάννη Γκερέκου και της Ρένας Σιώτη. Είμαι 29 χρόνων και είμαι μαχόμενη δικηγόρος Αθηνών. Μπορεί να μην έχω γεννηθεί στην Τήνο, αλλά από μικρό παιδί αγάπησα αυτόν τον τόπο, τον τόπο της μητέρας μου και τον θεώρησα δεύτερο σπίτι μου. Έμαθα να σέβομαι την ιστορία μου, τους προγόνους μου, την κληρονομιά του να λέγεσαι «Τήνιος» όταν αυτό το νησί είναι φάρος των απανταχού Ορθοδόξων, όταν αυτός ο τόπος είναι γενέτειρα σπουδαίων καλλιτεχνών και προσωπικοτήτων.

Τώρα, στην πρώτη μου επίσημη ενασχόληση με τα κοινά, θέλοντας να εκδηλώσω αυτή μου την αγάπη και το σεβασμό, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «Αδελφότητα των Εν Αθήναις Τηνίων» στις αρχαιρεσίες τις 12ης Μαρτίου 2017. Ένα από τα αρχαιότερα σωματεία της Ελλάδος, που από την ίδρυσή του δρούσε με γνώμονα τον Τήνιο πολίτη, το Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, τους ανθρώπους που, αν και μακριά, είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με αυτό τον τόπο και την ιστορία του.

Με οδηγό μου την αξιοπρέπεια, τη σύνεση και την επιμονή προς το συμφέρον των απανταχού Τηνίων, χωρίς προκαταλήψεις και κομματικά κριτήρια, ζητώ την στήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην προβολή της Τήνου, της ιστορίας της και των πολιτιστικών και πολιτισμικών της θησαυρών. Είμαι έτοιμη να εργαστώ για το σκοπό αυτό, να συμβάλλω με τις ιδέες τόσο τις δικές μου, όσο και όσων εκλεγούν ώστε να δώσουμε πνοή ανανέωσης στην «Αδελφότητα των Εν Αθήναις Τηνίων» και να κάνουμε αυτό το σωματείο δραστήριο, έναν πόλο έλξης νέων ανθρώπων,  μια γέφυρα που θα ενώσει όλους τους Τήνιους!!


Με τιμή,
Έλενα Ι. Γκερέκου
Δικηγόρος Αθηνών

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.