Ο Δημοτικό Σύμβουλος, Εμμανουήλ Σώχος με ανάρτηση του στο Facebook ευχαρίστησε όσους τον επέλεξαν ως εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα πολιτισμού στο νησί. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

Συμπατριώτες, φιλόκαλο κοινό της Τήνου.

Με συγκίνηση και δέος υποδέχθηκα την τιμητική για μένα απόφαση του Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, να με ορίσει εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού.

Παράλληλα, ο ορισμός μου, από το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου, ως Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ, με επιφορτίζει τις ανάλογες ευθύνες και υποχρεώσεις, που η ανταπόκρισή σε αυτές απαιτούν συναίνεση και συνεργασία, ποιοτική δουλειά και όραμα.

Καλώ την Πνευματική, Επιστημονική και Καλλιτεχνική Κοινότητα του νησιού, ως και τους πολιτιστικούς φορείς του τόπου, να συνδράμουν την προσπάθεια του Δήμου Τήνου, ώστε, με σύνθεση απόψεων και προτάσεων, να χαράξουμε την πολιτιστική πολιτική του Δήμου και να αναδειχθούμε με το πολιτιστικό μας έργο, άξιοι θεματοφύλακες και συνεχιστές της πολιτισμικής παρακαταθήκης των προγόνων μας.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Τήνου Σίμο Ορφανό και το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου, για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν. Με σεβασμό, ταπεινότητα και δέος απέναντι στην υψηλή αποστολή, αλλά και με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό, διαθέτοντας όλες μου τις δυνάμεις και αξιοποιώντας την εμπειρία από την πολυετή ενασχόλησή μου, με τα πολιτιστικά θέματα του νησιού μας, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των επιταγών που απορρέουν από τον λαμπρό Πολιτισμό μας.

Με εκτίμηση, Εμμανουήλ Σώχος.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.