Το πρακτορείο της ΔΕΔΔΗΕ στην Τήνο ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού, για προσωρινή διακοπή του Ηλεκτρικού Ρεύματος σε περιοχή, της Πόλης ΤΗΝΟΥ απο Φούρνο «ΣΠΙΤΙΚΟ» προς Ταχυδρομείο και Πασακρωτήρι και στις οδούς 25 η Μαρτίου-Καζανόβα- Παλαμάρη- Καποδιστρίου- Μητροπολίτου Χαλκίδος- Δήλου- Λεωφόρου Αγκάλης- Παναιτίου Ναυάρχου- Αλαβάνου- Παραλιακή από Πολυμέρειο εως Πασακρωτήρι.


Ειδοποιούνται οι κάτοικοι της Περιοχής ότι για να εκτελεσθούν τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος : ΣΤΙΣ : 21/3/2017 ΗΜΕΡΑ : ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ : 08.00 ΜΕΧΡΙ : 14.00

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν το χρόνο λήξης που αναφέρεται πιο πάνω. Για το λόγο αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.