Δύο σημαντικά παιχνίδια θα δώσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα τμήματα του Περιστεριώνα. Οι παίδες του Τηνιακού Σωματείου θα αναμετρηθούν με τον Α.Ο Μυκόνου την Κυριακή, 5 Μαρτίου και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Ο αγώνας θα τον χαρακτηρίσουμε τελικό διότι όποια ομάδα θα κερδίσει θα προκριθεί στην καλύτερη τετράδα της διοργάνωσης (Final Four).

Ο Αντώνης Βιδάλης δεν θα υπολογίζει για την αναμέτρηση τον Περικλή Βοϊνά καθώς υπέστει κάταγμα στην τελευταία αναμέτρηση του Συλλόγου και θα απουσιάζει για ένα μήνα. Μια απουσία ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα που καλείται να καλύψει αυτό το κενό χωρίς να έχει παράπλευρες απώλειες.

Ο κόσμος για ακόμα μια φορά, αναμένεται να γεμίσει τον γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα από την Τήνο να επικρατήσει για να προκριθεί στο Final Four που αναμένεται να διεξαχθεί στη Νάξο (περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες). Όλοι δίπλα στην ομάδα.Στο άλλο παιχνίδι του διημέρου, οι κορασίδες του σωματείου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, την ομάδα του Α.Ο. Ερμουπόλεως για αναμέτρηση εξίσου δύσκολη. Πρόκειται για ένα ντέρμπι όπου ο πρώτος (Ερμούπολη) θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τον δεύτερο (Περιστεριώνα), ενώ ο δεύτερος τη νίκη για να εξασφαλίσει την θέση στην δυάδα  που συνεπάγεται με Final Four.

Άλλη μια σημαντική αναμέτρηση όπου ο κόσμος της ομάδας πρέπει να ενισχύσει τις προσπάθειες των κορασίδων του Παναγιώτη Σιώτη, ώστε η επικράτηση που θα έρθει σ' ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι να τους δώσει άλλη ώθηση τόσο βαθμολογική όσο και ηθική εν όψει της συνέχειας/

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.