Τον αποκλεισμό από τον τελικό γνώρισαν οι έφηβοι του Περιστεριώνα Τήνου οι οποίοι ηττήθηκαν στον ημιτελικό από την Α.Ε. Σαντορίνης με 51-46. Η ομάδα της Τήνου αν και μπήκε καλά στην αναμέτρηση έχασε την συγκέντρωση της και έδωσε δεύτερες και τρίτες μπάλες στους τυπικά γηπεδούχους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ
Για ακόμα μια αναμέτρηση το μελανό σημείο της ομάδας ήταν το ριμπάουντ και κυρίως το αμυντικό κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Σαντορίνη σε μέγιστο βαθμό. Βέβαια, να αναφέρουμε ότι μεγάλος παράγοντας σ' αυτή την αδυναμία της ομάδας ήταν η διαφορά ύψους μεταξύ των ομάδων.

Η ΤΡΙΤΗ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΣ
Ο Περιστεριώνας σ΄ όλη την αναμέτρηση κοίταξε καταρχήν την αμυντική του λειτουργία και μετά την επίθεση αυτό όμως άλλαξε στην τρίτη περίοδο. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη έχασε από τα μέσα της περιόδου τον Αντώνη Ρουγγέρη με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιπτώσεις στον τρόπο παιχνιδιού.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΩΝ
Α': 11-10   Β΄: 22-18   Γ': 41-35  Δ΄: 51-46

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, βράβευσε τον επιχειρηματία Ιωάννη Δελώτη για τις εξυπηρετήσεις που προσφέρει στους συλλόγους, προσφέροντας την διαμονή στο ξενοδοχείο του.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Το έχουμε γράψει τόσες φορές, δεν θα κουραστούμε να το κάνουμε. Ο κόσμος ήταν εκεί, χειροκρότησε στο τέλος και καθ' όλη την διάρκεια την αναμέτρησης έσπρωχνε την ομάδα μπροστά όταν αυτή δεν μπορούσε. Ακόμα και οταν η πλάστιγγα έγερνε προς την Σαντορίνη δεν σταματούσε να φωνάζει και να χειροκροτεί. ΜΠΡΑΒΟ!

ΣΤΟΧΟΣ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ
Μετά και την σημερινή ήττα, ο στόχος της ομάδας είναι ένας η τρίτη θέση που θα την διεκδικήσει αύριο 4.45 μ.μ. απέναντι στον Πανναξιακό. Ο Μεγάλος τελικός θα γίνει στις 19.00 μεταξύ του Α.Ο. Μυκόνου και της Α.Ε. Σαντορίνης.

Τ.Α.Κ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης Α.)
Δεληγιάννης Θ., Παγανέλης Ν. 2, Καμπέρι Ι. 7 (1), Νάζος Μ., Γιαβρεδέλης Θ. 23 (2), Μπινιάκου Μ. 1, Ρουγγέρης Α. 6 (1) (Αρχ), Σουράνης Κ. 5, Βιδάλης Π., Βιδάλης Μ. 2, Μαρκουίζος Ν.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.