Με στόχο τις νίκες το τμήμα των κορασίδων του Περιστεριώνα Τήνου θα ταξιδέψει για το νησί της Σαντορίνης όπου θα λάβει μέρος στο Final Four της κατηγορία με έπαθλο τον τίτλο του Πρωταθλητή. Οι παίκτριες του Παναγιώτη Σιώτη με χαμηλά το κεφάλι και μπόλικη δουλειά κατάφεραν να πιάσουν το στόχο που έθεσαν εξ' αρχής την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στη μάχη θα ριχτούν οι κορασίδες αύριο, Σάββατο 01 Απριλίου για να αντιμετωπίσουν στον πρώτο ημιτελικό την οικοδεσπότρια της διοργάνωσης, Α.Ε. Σαντορίνης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Α.Ο. Ερμούπολης θα αντιμετωπίσεις τον Μαρπησσαϊκό στις 19.00 το απόγευμα.

Οι νικητές των δύο παραπάνω ζευγαριών θα αναμετρηθούν την Κυριακή, 02 Απριλίου στις 19.00 ενώ ο μικρός τελικός θα γίνει στις 17.00. Να ευχηθούμε καλή τύχη στα κορίτσια μας και να θυμούνται πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος είμαστε περήφανοι που θα εκπροσωπήσουν το νησί μας σε άλλη μια σημαντική διοργάνωση με τη σημαία του Περιστεριώνα να μένει ψηλά!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.