Όπως γράψαμε και σε ανάρτηση μας στο Facebook, το Tinos Food Paths σήμερα έχει την τιμητική του στις αναρτήσεις. Θα σας μεταφέρουμε το παλμό το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Athens στα Σπάτα. Η αρχή έγινε το πρωί όταν το Star και η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου συνδέθηκε ζωντανά με την προβολή του νησιού.

Στην κάμερα του Star μίλησαν οι Γιώργος Αμοιραλής και Αντώνης Ψάλτης, οι οποίοι ανέφεραν πως συνολικά θα γίνουν ζωντανά για το κοινό 14 συνταγές, σήμερα επτά κι άλλες τόσες αύριο μια συνταγή ανά μια ώρα. Να θυμίσουμε σ' αυτό το σημείο πως η προβολή της Τήνου σήμερα και αύριο θα γίνεται μεταξύ 12.00 το μεσημέρι έως 19.00 το απόγευμα.

Από την προβολή δεν γίνεται να απουσιάζει το Τηνιακό Πρωινό το οποίο θα προβάλλεται από τις 12.00 έως τις 13.00. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του Star, πρόκειται για ένα πρωινό πλούσιο που σου έρχεται να τα φας όλα αλλά δεν μπορείς. Έχοντας πλούσια επιλογή προϊόντων.

Έπειτα, δήλωσαν «Σε αυτή την έκθεση συμμετέχουν τέσσερις σύλλογοι (Σύλλογος Ξενοδόχων, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Ενοικιαζομένων και φυσικά ο Σύλλογο των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος) ενώ συνέχισαν λέγοντας «Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και βγαίνουμε όλοι εκτός Τήνου και δουλεύουμε όλοι μαζί για να προβάλουμε τον τόπο μας»

Τέλος, αναφορά έγινε στην γιορτή της γαστρονομίας που ετοιμάζεται από τον Σύλλογο καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, το Τinos Food Paths, στις 08 έως 14 Μαΐου όπου σύμφωνα και με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή για τους επισκέπτες του νησιού όπου αξίζει κάποιο να την επισκεφτεί και να την δοκιμάσει.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.