Στο πλαίσιο της επικοινωνίας, της ανταλλαγής απόψεων και αλληλεπίδρασης με άλλα σχολεία, η Ε’ και ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου Τήνου, ήρθε σε επαφή με την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών μέσω διαδικτύου.

Μετά τη γνωριμία των δυο σχολείων μέσω skype, οι μαθητές-τριες του σχολείου μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών, κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής τους εκδρομής στην Αθήνα.Οι μαθητές-τριες της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών υποδέχθηκαν με όμορφες ζωγραφιές, δώρα , χορευτικά και πλούσιες λιχουδιές τους μαθητές του σχολείου μας.

Τα δύο σχολεία γνωρίστηκαν από κοντά κατά τη διάρκεια της περιήγησης τους στο χώρο του σχολείου. Έκαναν φιλίες και γέμισαν από όμορφα συναισθήματα. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι!


Η εκδρομή τελείωσε, αλλά αναμένεται η επίσκεψη της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών στο χώρο του σχολείου μας με μεγάλη χαρά!Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.