Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του final 4 εφήβων και την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών μας που στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο όπως άξιζαν και κατετάγησαν τρίτοι στις Κυκλάδες μας , το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΚ Περιστεριώνας θα ήθελε να ευχαριστήσει:

Tο καφεκοπτείο  ΑΓΓΕΛΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ, το κατάστημα ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε. και το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τα δώρα της λαχειοφόρου, το ΠΙΙΕΤ για τα αγιασμένα ενθύμια που προσφέραμε στις φιλοξενούμενες ομάδες, το ζαχαροπλαστείο ΜΕΣΚΛΙΕΣ για την προσφορά των αμυγδαλωτών, την Χριστίνα Χαλαβατζή, τον ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΝΕΛΑΣ, το κατάστημα TINOS FOOD και το φαρμακείο, ΑΠΕΡΓΗ. Τέλος, στο Σωματείο Α.με.Α. Τήνου, το οποίο απέμενε το δικό του βραβείο στου νικητές της διοργάνωσης.

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ το οφείλουμε σε όλους εσάς του φιλάθλους που γεμίζετε το γήπεδό μας και με την φωνή και το χειροκρότημά σας μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς!

Τα καλύτερα έρχονται...."

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.