Την ήττα με 62-54 γνώρισε το εφηβικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου από τον Α.Ο. Μυκόνου, χθες Σάββατο, 11 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Σύρου. Μετά και την χθεσινή ήττα η ομάδα της Τήνου αποχαιρετά (όπως όλα δείχνουν) τις βλέψεις για την πρώτη θέση του ομίλου και στρέφεται αποκλειστικά στην επόμενη αναμέτρηση που είναι με τον Α.Ο. Άνδρου στο "Τήνια 1895" για να κλειδώσει και τυπικά την πρόκριση στο Final Four της Τήνου.

Το τμήμα του Αντώνη Βιδάλη, στην χθεσινή αναμέτρηση έδειχνε εξ' αρχής να παίρνει το παιχνίδι, μάλιστα, έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 28-33. Όλα όμως αλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μυκόνου μπήκε αποφασισμένη μέσα στο παιχνίδι και σε συνδυασμό της αποχώρησης του Ρουγγέρη από την αναμέτρηση (τσίμπημα στη γάμπα) κέρδισαν τον αγώνα και την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα αποτελέσματα των περιόδων
Α':19-14 / Β':09-19 / Γ':16-11 / Δ':18-10

Τα δεδομένα αυτή τι στιγμή είναι απλά, ο Περιστεριώνας κάνει το καθήκον του νικάει τον Α.Ο. Άνδρου την επόμενη αγωνιστική στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, όπου ο κόσμος πρέπει να δώσει και δυναμικών παρών στην αναμέτρηση για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους. Η ομάδα είναι σίγουρο πως θα παρουσιαστεί έτοιμη στο Final Four που θα διοργανωθεί στην Τήνο 24,25,26 Mαρτίου ώστε να φέρει άλλη μια σημαντική επιτυχία στο ιστορικό σωματείο του Περιστεριώνα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.