Εάν πάσχετε από πόνο  Ελλάδα  γνωρίζουν ότι φέτος  το Πάσχα  θα σας σώσει!

Ναι, Καθολικό Πάσχα και το Ορθόδοξο Πάσχα το 2017 συμπίπτουν πτώση τόσο στις  16η Απρίλη  και σας δίνει τη δυνατότητα να φτάσει πρόωρα (δηλαδή πριν από την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου) την αγαπημένη σας  Ελλάδα.

Αλλά αυτό  το Πάσχα το 2017  , θα κάνουμε ακόμη περισσότερα!

Θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν μια Γη των Θεών μοναδικά διαφορετική από αυτή που κανονικά ζουν στη μέση του καλοκαιριού. Μια Ελλάδα που, τον Απρίλιο, δίνει καλύτερο τόσο από την άποψη του τοπίου της φιλοξενίας Εδώ είναι γιατί:το  τοπίο  ζωντανεύει με πράσινο γρασίδι και τα πολύχρωμα λουλούδια που προέρχονται από τη θάλασσα (μπορείτε να δώσετε σε: τίποτα, αλλά στεγνό μαργαρίτες σανό και παπαρούνες παντού)? ο καιρός είναι Clement (ναι ... ακόμα και το μελτέμι θα σας αφήσει ήσυχη, όπως η θερμότητα ασφυκτική)? τα νησιά είναι πολύ ζωντανή και ευφορίας μετά την απομόνωση χειμερινή διακοπή των ναρκωτικών? Ο τουρισμός είναι κυρίως Έλληνες και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να βυθιστείτε σε μια  ελληνική εμπειρία  πραγματικά αυθεντική και συνολική.

Το  Πάσχα  είναι στην πραγματικότητα η πιο σημαντική θρησκευτική γιορτή για τους Έλληνες που επιστρέφουν στην μητρική νησί από παντού απλά για να γιορτάσουν αυτή την επέτειο με την οικογένεια. Και ποιες είναι οι λέξεις κλειδιά που πρέπει να θυμάστε για το  Ορθόδοξο Πάσχα ; Από την άποψη των χαιρετισμών το σύνθημα θα  Χρήστος Ανέστης  (ο Θεός ανασταίνεται) και  Ανέστης Αληθώς  (Ε 'αληθώς ανέστη)? όσον αφορά την  εμπειρία των τροφίμων  abbonedranno:  ovelias  (το αρνί του Πάσχα στη σούβλα με το οποίο γιορτή την Κυριακή) και  τσουρέκια  (το ντόνατ του Πάσχα). Θα δείτε πουθενά κόκκινα αυγά να εκπροσωπεί τη γέννηση (αυγό) και της ζωής (κόκκινο). Μεγάλη πάθος για  Παρασκευή,  ημέρα πένθους με λιτανείες του σταυρού, τα πανό και τον επιτάφιο (το φέρετρο του Ιησού), που περιδιαβαίνουν τα σοκάκια και τα στενά δρομάκια με τον ήχο ενός πένθιμο εμβατήριο, να τονίσει το δράμα της στιγμής, ενώ το  βράδυ μεταξύ Σάββατο και Κυριακή  εορτάζουμε την Ανάσταση (Αναστασία). Σε ό, τι ευχάριστη είναι η Κυριακή, με το μεσημεριανό γεύμα του Πάσχα το αρνί στη σούβλα (ovelias), χρόνος μέχρι τη μέγιστη οικογενειακή συνάθροιση.

Εν ολίγοις, αυτό το Πάσχα σας δίνει όλη την Ελλάδα: η θρησκεία, τα τρόφιμα, τα τοπία  κορυφή.  Πιστεύουμε ότι πρέπει να πάμε σε  Ελλάδα  στο  Πάσχα ;
Λοιπόν, τότε εδώ είναι  5 νησιά  που μπορούν να σας προσφέρουν την καλύτερη του  Πάσχα :

Πού να μείνετε:  Aktis Ξενοδοχείο   Πάτμος:  μπορείτε να ξεκινήσετε μόνο με αυτό είναι ότι το νησί όπου ο Άγιος Ιωάννης έγραψε την Αποκάλυψη. Το επιβλητικό Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που δεσπόζει στην Χώρα και την αρχαία θρησκευτική παράδοση που διαπερνά το νησί είναι ένας αγαπημένος προορισμός κάνουν. Επίκεντρο της μυστικής λειτουργίες των μαζών Niptìras (νιπτήρας), ο οποίος τη Μεγάλη Πέμπτη τοποθετείται σε μια πλατφόρμα σε μια από τις κεντρικές πλατείες της Χώρας δίνει τη θέση της σε ένα τελετουργικό στο οποίο ο ιερέας, στο ρόλο του Χριστού, πλένει τα πόδια δώδεκα μοναχών εκπροσωπούν τους μαθητές. Όλα επανέκδοση ως ο Υιός του Θεού γίνεται με το πλύσιμο των ποδιών των μαθητών του πριν από τη Σταύρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τις γιορτές αφιερωμένη στην Ανάσταση, την ημέρα της μετά τη Δευτέρα του Πάσχα, στην οποία διοργανώνει ένα πραγματικό γλέντι στην πλατεία της κλίμακας, όπου οι πολίτες και οι επισκέπτες καλούνται να χορέψουν, να πιείτε και να φάτε. Πάσχα Μυστικός-αποκαλυπτικό.

Πάσχα στην Πάτμο (Getty) 


Πού να μείνετε:  Μαραθιά Ξενοδοχείο   Τήνος : Λούρδη ή το Αιγαίο, η Τήνος είναι ο αγαπημένος προορισμός των προσκυνητών και των πιστών που, σε οποιαδήποτε στιγμή του έτους, πηγαίνετε στο Παρεκκλήσι της Παναγίας της Ευαγγελίστριας να αποτίσουμε φόρο τιμής στην Παναγία και να ζητήσει για τα θαύματα και τις ευλογίες . Η ατμόσφαιρά του είναι τόσο μυστική, ανεξάρτητα? ατμόσφαιρα που επίσης διαφέρει από εκείνη των κοντινών Μύκονο απολύτως κοσμικό και σαφώς λιγότερο πνευματικό. Εδώ, λοιπόν, ότι το Πάσχα δίνει κάτι μοναδικό για δύο λόγους: πρώτον, για την '' ψυχή 'το ίδιο έντονα θρησκευτικό νησί? δεύτερον, επειδή η Τήνος συνυπάρχουν Ορθόδοξος Χριστιανός εκκλησίες και ναούς. Εδώ, λοιπόν, ότι ο άγιος Χώρα της Παρασκευής βλέπει την πομπή των πέντε ενορία εκκλησίες παρελαύνουν μέσα από τη Χώρα κάνει μια ημερομηνία στην πλατεία Essedra ( "Παντάνασσα") κοντά στο λιμάνι. Για να αναφέρω τον επιτάφιο του Αγίου Νικολάου (πολιούχος της navigani) που αντί να σταματήσει στην πλατεία συνεχίζεται στην κοντινή παραλία της "Καλάμια" εισέρχεται nell`acqua να επιστρέψει μετά un`invocazione για την Προστασία των ναυτικών, στην έδρα της. Καθολική και Ορθόδοξη Πάσχα.Η Ορθόδοξη ιεροτελεστία στην Τήνο (Getty)

 Κέρκυρα:  τι καθιστά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Πάσχα στην Κέρκυρα είναι η κλασική μουσική που μοιάζει κυριολεκτικά να διαπερνούν το νησί. Πολυάριθμες Φιλαρμονικές προέρχονται από όλη την Ελλάδα να τονίσω πως αισθάνθηκε αυτή γιορτή. Συναρπαστικό και γοητευτικό το βράδυ του Σαββάτου στο οποίο συγκροτήματα από διάφορα μέρη της πόλης συγκλίνουν στο Λιστόν και στη συνέχεια να πάνε μέχρι τον καθεδρικό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα (πολιούχου του νησιού). Όλα παρουσία θρησκευτικών και πολιτικών αρχών. Στις 24.00, στη συνέχεια, ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων για τον εορτασμό της Ανάστασης. Άλλες φορές ιδιαίτερα αισθητή το Μεγάλο Σάββατο με την πιστή στις 6 το πρωί χειροκρότημα πάγκους τους για να αντιπροσωπεύουν το σεισμό που ακολούθησε την Ανάσταση του Κυρίου και την ιεροτελεστία 11:00 πάντα Λιστόν στην οποία είναι δοσμένα από τα παράθυρα κανάτες νερό για να κάνουν θόρυβο, και να ξαναζήσει ένα διάσημο απόσπασμα του Ευαγγελίου.  Πάσχα Μουσική.

Πού να μείνετε:  Bella Venezia   Ο εορτασμός του Πάσχα στην Κέρκυρα (Getty) 

Φολέγανδρος:  εδώ είμαστε στη Φολέγανδρο, σε πλήρη κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα, για το Πάσχα "από πόρτα σε πόρτα." Η πομπή με την εικόνα της Παναγίας πραγματικότητα περνά από σπίτι σε σπίτι, με την ταυτόχρονη παροχή κρασί, τσίπουρο και γλυκά σε μια πολύ ευχάριστη και χαρούμενη. Η εντυπωσιακή ασημένια εικόνα της Παναγίας στους δρόμους της Χώρας και του Κάστρου να συνεχίσει, τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, στο χωριό της Άνω Μεριάς. Η τρίτη ημέρα της πορείας προς Petoutsi και το Λιβάδι και καταλήγει στο Καραβοστάσι με την ευλογία των σπιτιών, τα αλιευτικά σκάφη και όλες οι βάρκες είναι στο λιμάνι. Στο τέλος της ημέρας η εικόνα επιστρέφει στο μοναστήρι της Παναγίας, όπου θα παραμείνει μέχρι την επόμενη του Πάσχα.  Πάσχα Porta a Porta.

Πού να μείνετε :  Vardia Bay          Η Φολέγανδρος, το Πάσχα στις Κυκλάδες (J. Dredoiannis,  Ευγένεια Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού)

Μονεμβασιά:  και εδώ οι αλλαγές ατμόσφαιρα ... δεν αποτελεί πλέον το ίδιο νησί, αλλά ένα φρούριο της πόλης, το 375 μ.Χ., αποσυνδέθηκε από την ηπειρωτική χώρα από σεισμό. Ξεχνούν το καλοκαίρι σούπερ ατμόσφαιρα για να βυθιστείτε σε μια βυζαντινή πόλη ιδρύθηκε τον έκτο αιώνα. Ποιος έχει την παροχή συμβουλών ορίζει απόλυτη πρέπει, αν είναι δυνατόν, να την επισκεφθείτε όταν η ζέστη μετριάζει ή μακριά από τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο. Τι καλύτερο από ό, τι την ευκαιρία του Πάσχα, στη συνέχεια; Τα καλντερίμια αυτής της μεσαιωνικής πόλης δείτε μια εντυπωσιακή περιφορά του επιταφίου και, το απόγευμα της Κυριακής, γινόμαστε μάρτυρες της τελετής που βάζει φωτιά στον Ιούδα με τη μορφή της ένα καλαμάκι και ξύλινη μαριονέτα. Πάσχα Μεσαιωνική.

Πού να μείνετε :  Ξενοδοχείο Malvasia Στη Μονεμβασιά, η πρόταση της Μεγάλης Παρασκευής (J. Dredoiannis, Ευγένεια Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού)

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.