Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε σήμερα η παρουσίαση της Τηνιακής γαστρονομίας στο εκπτωτικό χωριό «McArthurGlen Athens» στα Σπάτα. Η προβολή θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο, 01 Απριλίου. Έτσι, οι επισκέπτες του McA θα έχουν την ευκαιρία τις δύο αυτές μέρες μεταξύ 12.00 το μεσημέρι έως τις 19.00 το απόγευμα να γνωρίσουν την Τηνιακή γαστρονομία.

Μέχρι στιγμής, είναι μεγάλο το ενδιαφέρων τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους δημοσιογράφους που ετοιμάζουν σειρά προβολών γι΄αυτό το γεγονός όσο και για το Tinos Food Paths που θα πραγματοποιηθεί 08 έως 14 Μαΐου.

Να θυμίσουμε πως η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από τους 4 επαγγελματικούς συλλόγους του νησιού μας: τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου, την Ένωση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Τήνου, το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Τήνου ‘’Η ΞΕΝΙΑ’’ και το Σύλλογο Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου και τη συμπαράσταση της Αντιδημάρχου Τήνου υπεύθυνης τουρισμού κ. Αναστασίας Δεληγιάννη – Άσπρου.

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα γίνονται κληρώσεις για δωρεάν πακέτα διαμονής, τα οποία θα αφορούν στις ημέρες διοργάνωσης του Tinos Food Paths από τις 8 έως και τις 15 Μαΐου 2017.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.