Επιστρέφοντας στο σπίτι μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας του μόλις δύο μηνών μικρού μας.

Πρώτα απ' όλα, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παιδίατρό μας κα Ελένη Μουρατίδου, που παρότι βρισκόταν εκτός Ελλάδος απαντούσε σε κάθε μας τηλεφώνημα 24 ώρες το 24ωρο.

Όταν κρίθηκε ότι το παιδί μας έπρεπε να παρακολουθηθεί από κοντά, η παιδίατρος μάς σύστησε να απευθυνθούμε στo  Κέντρο Υγείας ως καθ' ύλην αρμόδιο.  Πράγματι μεταβήκαμε στο ΚΥΤ, ωστόσο είχαμε την ατυχία η παιδίατρός του να μην εφημερεύει. Παρόλα τα επίμονα τηλεφωνήματά και μηνύματά μας  που της απευθύναμε, δεν πήραμε καμία απάντηση. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ιατρό Κα Μπαλταρέτσου και το προσωπικό του κέντρου, που παρότι δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν το περιστατικό, μας βοήθησαν με όσα μέσα είχαν.

Σε συνεννόηση πάντα με τη γιατρό μας, απευθυνθήκαμε στην παθολόγο κα Άννα Κανέλλου. Παρότι δεν ήταν η ειδικότητά της, σε διαρκή επικοινωνία με την παιδίατρό μας παρείχε όλη τη βοήθεια, τη γνώση και τη στήριξή της. Μας συνόδευσε τόσο στο ΚΥΤ όσο και στο σκάφος του λιμενικού μέχρι το αεροδρόμιο της Μυκόνου, απ' όπου μας μετέφερε C130 στην Αθήνα.

Ευχαριστούμε τέλος το ΕΚΑΒ,  το πλήρωμα του σκάφους της λιμενικής αρχής Τήνου και του αεροσκάφους της πολεμικής αεροπορίας για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Με το παρόν κείμενο νιώθουμε κυρίως την ανάγκη να τονίσουμε ότι στη θέση μας θα μπορούσε να βρεθεί οποιοσδήποτε γονιός στο νησί μας τόσο ντόπιος όσο επισκέπτης, γεγονός ανεπίτρεπτο για ένα νησί οκτώ χιλιάδων κατοίκων που υποδέχεται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οικογένεια Ζαχαρία Ι.Νώε

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.