Με την ψυχολογία στα ύψη τα τμήματα του Περιστεριώνα Τήνου συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και αυτό το ΣαββατοΚύριακο.

Η αρχή γίνεται με τις κορασίδες που θα αντιμετωπίσουν σε δύο αγώνες τον Α.Ο. Άνδρου το ερχόμενο διήμερο που στόχο έχουν μόνο τη νίκη για να περάσουν στην τελική τετράδα της διοργάνωσης (Final Four) και να ταξιδέψουν στη Σαντορίνη. Η αναμέτρηση του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 14.30 το μεσημέρι ενώ το παιχνίδι της Κυριακής στις 10.00 το πρωί.

Το παιδικό τμήμα τώρα, που την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε την πρόκριση του στο Final Four, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή και ώρα 12.30 (μετά το παιχνίδι των κορασίδων) τον Α.Ο. Άρη Σύρου. Το τμήμα του Αντώνη Βιδάλη θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και να κλείσει όσο το δυνατότερο θετικά την πρώτη φάση της διοργάνωσης ώστε να πάει με φόρα και ψυχολογικό αβαντάζ στο Final Four της Νάξου.

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο για να απολαύσει τους αγώνες που αναφέραμε παραπάνω και να ενισχύσει με την παρουσία του, τις προσπάθειες των αθλητών του Τηνιακού σωματείου. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.