Με δεδομένη την πρόκριση στην τελική τετράδα (Final Four) που θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο, ο Περιστεριώνας θα αναμετρηθεί σήμερα με τον Α.Ο. Μυκόνου στο Κλειστό Γήπεδο της Σύρου σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα της Τήνου θα κυνηγήσει τη νίκη αφενός για να πάρει την τυπική εκδίκηση από την ήττα του πρώτου γύρου με 62-68 στο "Τήνια 1895" αφετέρου για να είναι αυτός που θα πάει πρώτος από τον όμιλο του στους τελικούς της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσεις στις 17.00 το απόγευμα.

Η πρώτη (α') φάση του πρωταθλήματος τελειώνει τυπικά την επόμενη αγωνιστική με τον Περιστεριώνα να αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Άνδρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου και να κάνει επί της ουσίας ένα ζέσταμα για το Final Four της κατηγορίας του. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη έχει στο ενεργητικό της μόνο μια (1) ήττα αυτή του πρώτου γύρου από την Μύκονο και διαθέτει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης ενώ βρίσκεται στη δεύτερη θέση των επιθέσεων με μόλις δύο (2) βαθμούς πίσω από την ομάδα που θα αντιμετωπίσει σήμερα. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.