Μετά την ήττα στη Σύρο από τον Α.Ο Μυκόνου, οι έφηβοι του Περιστεριώνα Τήνου θέλουν τη νίκη στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση (18/03) επί του Α.Ο. Άνδρου για να σφραγίσουν και τυπικά την πρόκριση τους στο Final Four που θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι.

Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη θέλει να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση της διοργάνωσης για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και φόρμα στην διοργάνωση της τελικής τετράδας που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, αναμένεται να σταθεί για ακόμα μια φορά δίπλα στις τάξεις της ομάδας για να πανηγυρίσουν όχι μόνο τη νίκη αλλά και την πρόκριση στο Final Four όπου ο Περιστεριώνας αναμένεται να είναι από τα δυνατά χαρτιά για την κατάκτηση του τίτλου αν αναλογιστεί κανείς ότι εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου του. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.