Την ήττα γνώρισε χθες στην Άνδρο, το εφηβικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου. Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική τετράδα της διοργάνωσης, ταξίδεψαν στο γειτονικό νησί για να αντιμετωπίσουν τον Α.Ο. Άνδρου με στόχο τη νίκη και τον έναν βαθμό που χρειαζόταν για να περάσουν και τυπικά στο Final Four της Τήνου.

Η ομάδα της Τήνου βρέθηκε να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με 26-30 η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Η καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και η αστοχία των «κυανέρυθρων» οδήγησαν της ομάδα σε μια ήττα με 66-49 που δεν είχε ιδιαίτερες συνέπειες για τη συνέχεια.

Αποτελέσματα περιόδων:
Α': 16-10
Β': 10-20
Γ': 22-09
Δ': 18-10

Τα βλέμματα όλων στις τάξεις της ομάδας είναι στην προετοιμασία για το Final Four που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου από 24 έως 26 Μαρτίου. Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα ο Περιστεριώνας θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Σαντορίνης στον ημιτελικό αγώνα. Με την παρουσία του φίλαθλου κοινού να είναι δεδομένη η ομάδα της Τήνου είναι από τα φαβορί για τον τίτλο που θα επιστρέψει στο νησί ύστερα από πολλά χρόνια. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.