Στο πλαίσιο έναρξης του Tinos Food Paths, o Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου παρουσίασε χθες σε οθόνες των καφέ μπαρ Gallery, Remezzo και Monopolio το νέο λογότυπο όπου θα "ντύνει" την φετινή διοργάνωση.

Μετά και την χθεσινή κίνηση, όλα είναι έτοιμα για το Tinos Food Paths, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Αθήνα την Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 από τις 12:00 έως και τις 19:00 στο εκπτωτικό χωριό Mcarthurglen.

Στη διήμερη αυτή παρουσίαση θα προβληθεί το Tηνιακό πρωινό και θα εκτελεσθούν ζωντανά συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής βασισμένες στα παραδοσιακά προϊόντα  (γλυκά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, βότανα, μέλι κ.α.) τα οποία και θα παρουσιάζονται σε ειδική προθήκη με πληροφορίες για το κάθε προϊόν.

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα γίνονται κληρώσεις για δωρεάν πακέτα διαμονής, τα οποία θα αφορούν στις ημέρες διοργάνωσης του Tinos Food Paths από τις 8 έως και τις 15 Μαΐου 2017.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.