Με νέο βίντεο ο Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου, εξηγεί τι σημαίνει το νέο λογότυπο του Tinos Food Paths.

Μεταξύ άλλων αναφέρει το βίντεο "Ο γαστρονομικός μας πολιτισμός βρίσκεται παντού. Στη θάλασσα και στα χωράφια μας. Στα σπίτια μας και τις αυλές. Στα κατώγια. Στα κελάρια. Στα αγαθά που κρατάμε στα χέρια τους και στη ψυχή τους ο άνθρωποι του τόπου αυτού". 

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ
Το Tinos Food Paths χαρακτηρίζεται ως ένα γεγονός πολιτισμού, επικοινωνίας, εστίασης, παράδοσης και επικοινωνίας. Ο σχεδιασμός του λογοτύπου καθορίζεται από το εύρος των εκδηλώσεων χωρίς να εστιάζει στο επιμέρους και μεμονωμένα στοιχεία τους.

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Η χρωματική παλέτα του λογοτύπου, καθορίζεται από τα χρώματα του νησιού, αλλά και από την εννοιολογία  των λέξεων του tinos food paths.

TO ΣΧΗΜΑ
Tο τρίγωνο συμβολίζει την κορυφή του βουνού της Τήνου και η θάλασσα κάτω από τον ορίζοντα (Tinos) . Ο κύκλος, το πιάτο, το φαγητό που μοιράζεται (Food), και τα βελάκια, η κατεύθυνση το μονοπάτι (Paths).

Νιώθοντας πάντα περήφανοι για τον τόπο και αυτά -που αυτός μας προσφέρει- θα ακολουθήσουμε καινούριες διαδρομές και θα χαράξουμε τα μονοπάτια της γεύσης.

Τα λέμε σύντομα ... 8 έως και τις 15 Μαΐου 2017, μείνετε συντονισμένοι...

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.