Αφιέρωμα στην Τήνο και σε συγκεκριμένη επιχείρηση που ασχολείται με τον τουρισμό έκανε η ελληνική έκδοση του CNN. Ο τίτλος του άρθρου είναι "Ανακαλύπτοντας την Τήνο" και ξεκινάει ως ακολούθως:

Ηρεμία, απλότητα, «άγριες» παραλίες, ενδιαφέροντες αρχαιολογικοί χώροι, μονοπάτια, βραδινή διασκέδαση, παραδοσιακά έθιμα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συγκεντρώνει το νησί της Τήνου. Το Πάσχα, είναι ιδανική ευκαιρία για όλους όσοι επιθυμούν να την επισκεφτούν και να βιώσουν μία ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς το νησί φημίζεται για τον μοναδικό τρόπο που βιώνει τη μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού.

Τα χωριά ξεχωρίζουν για την αρχιτεκτονική τους, με τα ολόλευκα παραδοσιακά σπίτια να κοσμούν τις κορυφές των βουνών. Εκκλησίες και ξωκλήσια «ξεφυτρώνουν» σε κάθε γωνιά του νησιού... Το ίδιο όμως και τα μπαράκια, για όσους επιθυμούν να διασκεδάσουν. Η «παρεξηγημένη» Τήνος προσφέρεται για κάθε είδους περιπέτεια, από extreme sports, όπως το windsurfing για τους λάτρεις της αδρεναλίνης, μέχρι περιπάτους στο δίκτυο των παλιών μονοπατιών όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τους καλά κρυμμένους θησαυρούς του νησιού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.