Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, 21 Μαρτίου οι απονομές των βραβείων Tourism Awards 2017. Η Τήνος παρούσα και σ' αυτο το σημαντικό θεσμό. Τα Tourism Awards διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Για την Τήνο βραβείο έλαβαν το Tinos Food Paths με παρόντες τόσο τον Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος όσο και της Αντιδημάρχου, αρμόδια για θέματα Τουρισμού κα. Αναστασία Δεληγιάννη,  τα καταλύματα Aeolis Suites που βρίσκονται στον Μπερδεμιάρο καθώς και το CrossRoads που είναι στο χωριό του Τριποτάμου. 

Στη φετινή διοργάνωση οι συμμετοχές αυξήθηκαν κατά 24%, ενώ έντονος υπήρξε ο ανταγωνισμός σε νέες και ανανεωμένες κατηγορίες βράβευσης όπως: Destination Branding, Guest Experience και Tourist Attraction.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ανέλαβε φέτος η Μάγια Τσόκλη, ενώ ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής συγκαταλέγονται σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Τσεκλένης. Η επιτροπή εμπλουτίστηκε επίσης με ειδικούς σε επιμέρους τομείς αξιολόγησης όπως οι: Νατάσσα Αντωνοπούλου, Κώστας Βογιατζής, Χρύσα Κακιώρη, Michel Massadakis, Μιχάλης Μωραΐτης, Γιώργος Πίττας και Δρ. Μαριάννα Σιγάλα .

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.