Το Τμήμα Τήνου του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της UNESCO είναι ένας νέος πολιτιστικός φορέας στο νησί της Τήνου που μετρά λίγους μήνες ζωής. Σκοπός του, να διαδώσει στο ευρύτερο κοινό, όσο γίνεται περισσότερο, τη σύνδεση της τέχνης του χορού με άλλες τέχνες και επιστήμες.

Φέτος, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού, που ορίστηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού (CID) να είναι η 29η Απριλίου, το Τμήμα Τήνου θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο και θα θέσει τις βάσεις του, διοργανώνοντας για πρώτη φορά την

Εβδομάδα Χορού ΕυρυΤήνια, το πρόγραμμα της οποίας έχει ως εξής:

Εβδομάδα Χορού ΕυρυΤήνια 2017

α) Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, Παρουσίαση από τη Σχολή Χορού: The House of e.t.a. Dance της παράστασης «No Bullying» στο Γυμνάσιο Τήνου.
β) Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, 18:00, Αίθουσα Εκδηλώσεων Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Τήνου, Ανοιχτή Εκδήλωση «Χορέψτε Γιατί Χανόμαστε» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού.
γ) Σάββατο, 6 Μαΐου 2017, 19:30, Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου "Τήνια 1895", Ανοιχτή Εκδήλωση «Η Κρήτη συναντά την Τήνο» σε συνδιοργάνωση με το αθλητικό σωματείο Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ.


Συμμετέχουν: 
1. «ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ» ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
2. ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝΟΥ
3. «ΣΠΟΝΔΗ ΤΗΝΙΩΝ» ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
4. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ
5. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ «ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ» 
6. «ΤΑ ΦΙΝΤΑΝΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
7. ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ «THE HOUSE OF e.t.a. DANCE»

Μπορείτε να πληροφορήστε για τα νέα του τμήματος και στο Facebook Page και στο Blog.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.