Μια αξιόλογη πρωτοβουλία πήραν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 1oυ Δημοτικού Σχολείου με την καθοδήγηση της δασκάλας τους και φυσικά την στήριξη των γονιών τους που χορήγησαν όλα τα υλικά για να προσθέσουν … χαμόγελα στο: «Χαμόγελο του παιδιού».

Τις τελευταίες μέρες κάποιες ώρες μέσα στην τάξη, σε όλα τα διαλείμματα αλλά και κάποια απογεύματα , αφιέρωσαν χρόνο από τον ελεύθερο χρόνο τους, για να φτιάξουν υπέροχες λαμπάδες και άλλες κατασκευές τις οποίες μέσα από ένα όμορφο bazaars κατάφεραν να προωθήσουν στους συμμαθητές τους και στους γονείς τους, αντί ενός μικρού συμβολικού ποσού.Η ανταπόκριση υπήρξε μεγάλη και έτσι κατόρθωσαν να ξεπουλήσουν όλα τα πράγματα που είχαν ετοιμάσει κάτι που τους γέμισε χαρά και ικανοποίηση δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους για τα παιδιά που έχουν ανάγκη .

Το ποσό που συγκεντρώθηκε, το προεδρείο της τάξης μαζί με τη δασκάλα τους το κατέθεσαν στην τράπεζα ολοκληρώνοντας έτσι το μάθημα ανθρωπιάς ενόψει μάλιστα και της εορτής του Πάσχα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.