Μπήκαμε στον Απρίλιο και οι ναυτιλιακές εταιρείες που εξυπηρετούν την Τήνο από το λιμάνι της Ραφήνας ήδη έχουν καταστρώσει τα σχέδια τους για ενόψει των καλοκαιρινών δρομολογίων. Ήδη, το μήνα που διανύουμε, η Τήνος θα αρχίσει να συνδέεται και με Νάξο.

Η αρχή γίνεται με την Fast Ferries και το πλοίο Αικατερίνη Π. όπου ξεκινάει από 08 Απριλίου τα δρομολόγια του για Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο-Νάξο. Το δρομολόγιο θα ξεκινάει από το λιμάνι της Ραφήνας στις 08.05 το πρωί στην Τήνο θα φτάνει στις 11.20 στη Μύκονο στις 12.00 και τέλος στη Νάξο στις 13.45Στην άλλη ναυτιλιακή εταιρεία, την Golden Star Ferries με το νέο της πλοίο SuperRunner να είναι έτοιμο να ξεκινήσει τα δρομολόγια του για Ραφήνα > Τήνο > Μύκονο > Πάρο > Νάξο > Ίο > Σαντορίνη από 26 Μαΐου όμως, από 28 Απριλίου έως 25 Μαΐου το δρομολόγιο που θα πραγματοποιεί θα είναι Ραφήνα > Τήνο > Μύκονο > Πάρο > Νάξο .


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.