Την τρίτη θέση στο Final Four των κορασίδων που διεξήχθη στη Σαντορίνη κατέκτησε ο Περιστεριώνας Τήνου. Οι κορασίδες της Τήνου επικράτησαν του Μαρπησσαϊκού στο μικρό τελικό με σκορ 50-25. Η ομάδα του Παναγιώτη Σιώτη για ακόμα μια φορά βρίσκεται στις τρεις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης ύστερα και από την περσινή δεύτερη θέση που κέρδισε το σωματείο.

Την πρώτη θέση ανήκει στην Α.Ε. Σαντορίνης η οποία επικράτησε στον τελικό του Α.Ο. Ερμούπολης με 59-41 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια μάλιστα, κατέκτησε τον τίτλο χωρίς καμία ήττα στη διοργάνωση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Τήνου και στον προπονητή της όπου με ομαδικότητα και συνεχή δουλειά έφεραν στο νησί άλλη μια επιτυχία. Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στο φίλαθλο κοινό της ομάδας που βρέθηκαν στη Σαντορίνη και στήριξαν τις προσπάθειες της ομάδας και μαζί πανηγύρισαν την τρίτη θέση. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.