Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μεταξύ του Π.Α.Σ. Τήνου και του Αστέρα Τραγαίας, όπου η Τηνιακή ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια, η κάμερα του SportCyclades βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και συνομίλησε με την εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο, αρμόδια για θέματα αθλητισμού κα Ευγενία Αλοιμόνου με αφορμή την αθλητική άνοδο του νησιού.

Η κα Αλοιμόνου ξεκινώντας έδωσε τα συγχαρητήρια της στον Π.Α.Σ. Τήνου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευχήθηκε να έχουν καλή πορεία στην όποια συνέχεια τους και συνέχισε λέγοντας «Ο Δήμος Τήνου δεσμεύεται να είναι δίπλα στον αθλητισμό διότι θέλει να δώσει όσα περισσότερα μπορεί σε αυτά τα παιδιά που καθημερινά εδώ δίνουν τον αγώνα τους». 

Συνέχισε λέγοντας «Οι Τηνιακοί σε κάθε αγώνα δίνουμε το παρών, όπως το ίδιο έγινε και στο Κλειστό Γυμναστήριο με τον Περιστεριώνα. Η Τήνος αγαπάει τον αθλητισμό» Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Σπύρου Μάκαρη αναφορικά με το Γήπεδο της Χώρας (Βίντσι) η δημοτική σύμβουλος τόνισε «Με τη νέα χρονιά δεσμευόμαστε ότι θα το προχωρήσουμε το  θέμα όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Είναι δέσμευση για εμάς απέναντι στα παιδιά»

Κλείνοντας σε απάντηση στο δημοσιογράφο δήλωσε «Ο Αθλητισμός είναι κάτι που μας ενδιαφέρει και γι' αυτό στηρίζουμε το Tinos Running Experience που έχει γίνει θεσμός, το Marble Trail που γίνεται στην Έξω Μεριά, έχουμε φιλοξενήσει Final Four στο νησί. Σίγουρα, κυνηγάμε αυτό το είδος τουρισμού γιατί είναι διαφήμιση για το νησί μας διότι, προσφέρεται για τέτοιου είδους δράσεις» 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.