Την τέταρτη (4) θέση στο πρωτάθλημα Κυκλάδων για την κατηγορία των Παίδων, κέρδισε ο Περιστεριώνας. Η ομάδα της Τήνου ηττήθηκε και στο μικρό τελικό από την Α.Ε. Ερμούπολης με 52-42 αποτέλεσμα που την έφερε εκτός μεταλλίων. Να θυμίσουμε πως στον ημιτελικό ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια ομάδα της Σαντορίνης με 67-55.


Τώρα, οι μηχανές των παίδων μπαίνουν σε χαμηλή λειτουργία καθώς ολοκληρώθηκαν οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας και όλοι στρέφονται στον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μια χρονιά που θα έρθει με μεγαλύτερες απαιτήσεις τόσο από το παιδικό όσο και για τα άλλα ενεργά τμήματα της ομάδας.

Ο απολογισμός μέχρι στιγμής του Περιστεριώνα έχει ως εξής:
Κατηγορία Εφήβων: Τρίτη (3) θέση
Κατηγορία Κορασίδων: Τρίτη (3) θέση
Κατηγορία Παίδων: Τέταρτη (4) θέση

Τέλος, να τονίσουμε ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα των ανδρών με τον Περιστεριώνα να έχει σημαντικούς αγώνες στο γήπεδο του και αν κερδηθούν θα έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε άλλο ένα μετάλλιο γιατί όχι και τίτλο. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.