Την ήττα γνώρισαν οι κορασίδες του Περιστεριώνα Τήνου με σκορ 56-42 από την Α.Ε. Σαντορίνης όπου ηττήθηκαν στον ημιτελικό του Final Four που διεξάγεται στο νησί της δεύτερης ομάδας.

Η ομάδα όμως της Τήνου δεν σταματάει εδώ. Θα αναμετρηθεί αύριο σε ώρα που θα μας γίνει σήμερα γνωστή, το νικητή της αναμέτρησης του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ της Ερμούπολης και του Μαρπησσαϊκού.

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε την στήριξη που είχαν οι αθλήτριες του Τηνιακού σωματείου από τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Σαντορίνης. Μπράβο για την προσπάθεια, πάμε αύριο για την τρίτη θέση και το μετάλλιο.ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Δυστυχώς η καθυστέρηση εκτελέσεως δρομολογίου AQUA SPIRIT  (λόγω προβλήματος με την άγκυρα του) που είχε ως συνέπεια το να μην μπορέσει να φτάσει εγκαίρως η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης στην Σαντορίνη ανάγκασε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΚ να αποφασίσει την αλλαγή του προγράμματος του final 4 Κορασίδων .

Λόγοι ανωτέρας βίας λοιπόν μας ανάγκασαν  με γνώμονα την αντίληψη του καθενός μας για το μπάσκετ να αποφασίσουμε κατά πλειοψηφία να αλλάξουμε το πρόγραμμα της πολύ όμορφης γιορτής που με κόπο και μεράκι σχεδίασαν οι Σαντορινιοί, που υποστήριξαν επιχειρηματίες του νησιού και που οι φίλαθλοι της Σαντορίνης εδώ και μέρες περίμεναν.Έτσι ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Α.Ο. Ερμούπολης και του ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκός θα διεξαχθεί αύριο (σ.σ. σήμερα) Κυριακή στις 10.30 το πρωί ενώ ο μικρός τελικός και ο τελικός τη Δευτέρα σε ώρες που θα ανακοινωθούν από την Ένωση.

Ευχαριστούμε  και συγχαίρουμε τους ανθρώπους της Α.Ε. Σαντορίνης για την άψογη διοργάνωση και τους επιχειρηματίες - χορηγούς που στηρίζουν το final 4 και καλούμε τους φιλάθλους της Σαντορίνης να στηρίξουν τις προσπάθειες των κοριτσιών με το χειροκρότημα και τη φωνή τους παρά το εργάσιμο της ημέρας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.