Την ήττα με 42-47 γνώρισε το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου από την Α.Ε. Ερμούπολης. Ο αγώνας διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΚ' Κυκλάδων. Η ομάδα της Τήνου με την σημερινή απώλεια βαθμών μπαίνει σε "αχαρτογράφητα" μονοπάτια, με τη συνέχεια προς την κορυφή να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο Περιστεριώνας δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση και βρέθηκε στην πρώτη περίοδο να είναι πίσω με 06-19. Στην δεύτερη περίοδο ισορρόπησε τα πράγματα αλλά έκλεισε το ημίχρονο με πίσω στο σκορ στο 13-27. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στην ομάδα της Τήνου, με την τρίτη περίοδο να κλείνει με 13-12 επιμέρους σκορ ενώ η τέταρτη και τελευταία περίοδος το σκορ ήταν 16-08. Όμως, όλα αυτά δεν έφταναν για την τελική επικράτηση που τελικά ήρθε για την ομάδα της Σύρου.

Ο Περιστεριώνας για να ελπίζει στην πρώτη θέση δεν φτάνει μόνο να κερδίσει εκείνος στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια αλλά να ελπίζει και σε ήττες των υπολοίπων. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.