Σε δύο κατανομές ποσών προχώρησε η Ελληνική Κυβέρνηση προς του Δήμους της Χώρας. Η πρώτη κατανομή έχει να κάνει με θέματα που αφορούν την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους και η δεύτερη για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Κομμάτι από αυτές τις "οικονομικές πίτες" θα πάρει και ο Δήμος Τήνου αλλά, όπως δείχνουν τα στοιχεία θα πάρει πολύ μικρό μερίδιο.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, για την πρώτη κατανομή που αφορά τις σχολικές μονάδες ο Δήμος Τήνου θα πάρει συνολικά 17.520€ ενώ για την δεύτερη κατανομή θα πάρει 29.700€ δηλαδή, σύνολο 47.220€ την ώρα που άλλα νησιά των Κυκλάδων θα καρπωθούν περισσότερα ποσά.

Οι δύο αυτές κατανομές είναι υπογεγραμμένες από τον Υπουργό Εσωτερικών και είναι χρήματα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.  Τα ποσά θα καταβληθούν στους δικαιούχους Δήμους με Χρηματική Εντολή του Υπουργείου μας προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.