Η παρουσίαση της Τήνου στο εκπτωτικό χωριό «Mcarthurglen Athens» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων από τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σήμερα, το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έκανε παρουσίαση της όλης εκδήλωσης που λαμβάνει χώρα από χθες στα Σπάτα.

«Αλμυρή πειρασμοί και γλυκές αμαρτίες από την Τήνο περιμένουν όλους όσους επισκεφτούν το εκπτωτικό χωριό «Mcarthurglen Athens» στα Σπάτα.» δήλωσε στην έναρξη της παρουσίασης η δημοσιογράφος.

Η Αντιδήμαρχος του νησιού, κα Αναστασία Δεληγιάννη - Άσπρου δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ «Οι τέσσερις σύλλογοι του νησιού, ο Σύλλογος Κασταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων και ο Σύλλογος Ξενοδόχων με την αιγίδα του Δήμου Τήνου σε αυτή τη γαστρονομική γιορτή τα προϊόντα της Τήνου έχουν πρωταρχικό ρόλο»  Έπειτα, ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, κος Ανδρέας Τσιμέκης δήλωσε «Σκοπός μας ήταν να δείξουμε τα προϊόντα που μπορεί κάποιος να βρει στην Τήνο όλων των ειδών». 

Κλείνοντας ο κος Άρης Τάτσης ανέφερε «Καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με τους λαογράφους μας για να μάθουμε τι έχει σχέση με την διατροφή των Τηνιακών και όλα αυτά αφού τα συλλέξαμε προσπαθήσαμε να τα κάνουμε και λίγο μοντέρνα για να μπορέσουν να ανήκουν στην εποχή. Πάντα αποκλειστικά με Τηνιακά προϊόντα». ενώ ο κος Βαγγέλης Αλβέρτης δήλωσε πως «Το Τinos Food Paths είναι πάντα μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη της γαστρονομίας της Τήνου»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.