Σε πραγματοποιήση εκτάκτου δρομολογίου προς την Τήνο θα προχωρήσει σήμερα η Fast Ferries για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού λόγω της αυριανής απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Πιο συγκεκριμένα, το πλοίο Αικατερίνη Π. θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας στις 21.45 το βράδυ με προορισμό το νησί της Τήνου.

Σ' αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι αύριο δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν από το λιμάνι της Ραφήνας προς τα νησιά. Όμως, η επιστροφή των καραβιών από τα νησιά προς την Ραφήνα θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για το μεγάλο λιμάνι της Χώρας αυτό του Πειραιά καθώς τα δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν καθόλου.

Τέλος, το δρομολόγιο του πλοίου της Fast Ferries, Θεολόγος Π την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 από Μύκονο ώρα 07:35 προς Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα δεν θα εκτελεστεί, καθώς το πλοίο θα βρίσκεται στο λιμάνι της Ραφήνας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.