Η Αδελφότητα των εν Αθήναις Τηνίων σε συνεργασία με τον Δήμο Τήνου και το Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς»(εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού και Πρόεδρος Δ.Σ του Π.Κ Πανόρμου κ Μαν. Σώχος),διοργανώνουν στις 10 Μαΐου και ώρα 18:30 στο φιλόξενο κτίριο της Αδελφότητας, Λεωφ. Αλεξάνδρας & Ασημάκη Φωτήλα 40, 2ος όροφος, στην Αθήνα, συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας αλλά και του εν λόγω, με νέες αρμοδιότητες, Δημοτικού Συμβούλου.

Σκοπός αυτής της συνάντησης εκτός από την γνωριμία, την υποστήριξη και την αμφίπλευρη ενημέρωση είναι ακόμη ο καλύτερος προγραμματισμός των επικείμενων καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στο νησί μας.

Παρακαλούμε τα Δ.Σ όλων των πολιτιστικών φορέων που εδρεύουν στη Τήνο και στην Αθήνα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας ή να αποστείλετε, σε περίπτωση αδυναμίας, εκπροσώπους σας.

Θέλοντας λοιπόν να επενδύσουμε σε μια καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των Τηνιακών Πολιτιστικών Φορέων, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην συγκέντρωση, ώστε μέσα από γόνιμη διαλογική συζήτηση, προβληματισμούς και νέες ιδέες, όλοι μαζί, να προάγουμε τον Πολιτισμό του νησιού μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα e-mails: adelfotistinion@yahoo.gr, manolis.skaris@gmail.com

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.