Περί την 11ην βραδινήν ξεκίνησε η Ακολουθία της Παννυχίδος όπου ανεγνώσθη και η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελετή της Αναστάσεως του Κυρίου.

Συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Διονύσιος-Χαράλαμπος Καλαματιανός, ο Δήμαρχος Τήνου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας και μέλη της Διοικούσης το Ιερό Ίδρυμα Επιτροπής, ο διευθυντής του γραφείου του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του ΑΤ Τήνου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, Πολιτευτές, διατελέσαντες Επίτροποι και πλήθος ευσεβών Χριστιανών Τηνίων και προσκυνητών από πολλά μέρη της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας της Αναστάσεως, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ ευχόμενος υγεία, μακροημέρευση και φώτιση σε όλους.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού
www.romfea.gr


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.