Καλός θα είναι ο καιρός στην Τήνο την εβδομάδα του Πάσχα. Ευτυχώς τα site που έλεγαν ότι θα υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα σ' όλη την χώρα και στο νησί μας έπεσαν έξω. Πιο αναλυτικά:

Συννεφιασμένος προβλεπόταν ότι θα ήταν ο καιρός σήμερα για το νησί με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Τη Μεγάλη Τρίτη αναμένεται ηλιοφάνεια με μερικές νεφώσεις και ελαφρύ αεράκι τις πρωινές ώρες. (3-4bf) o ίδιος καιρός αναμένεται μέχρι και την Μ. Τετάρτη.Την Μ. Πέμπτη αναμένεται ηλιοφάνεια με τους ανέμους να πνέουν από 3 έως 4 μποφόρ. Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και την Μ. Παρασκευή με τη θερμοκρασία να είναι από 15 έως 17 βαθμούς. Την ημέρα της Ανάστασης ο καιρός θα είναι καλός με τις θερμοκρασίες να είναι ίδιες με την προηγούμενη μέρα.

Τέλος, οι Τηνιακοί θα ψήσουν τον οβελία με ιδανικές συνθήκες, με θερμοκρασία από 14 έως 16 βαθμούς και πολύ ελαφρύ αεράκι. 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.