Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Λυκείων Τήνου η τελευταία φάση του ανδρικού και γυναικείου τουρνουά Πινγκ-Πονγκ Τήνου 2017.

Το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου οργάνωσε και ξεκίνησε το τουρνουά απ’ τον Ιανουάριο. Σ’ αυτό συμμετείχαν 54 αθλητές και 1 αθλήτρια. Στους τελικούς 80 αγώνες βγήκαν οι 4 πρώτοι νικητές και στη συνέχεια έγιναν αγώνες διαβάθμισης των υπολοίπων 8. Η σειρά που έλαβαν στην κατάταξη είναι η εξής:1. Τόμπρος Βαγγέλης
2. Σανταμούρης Κοσμάς
3. Μωραΐτης Φραγκίσκος
4. Φούκας Αποστόλης
5. Περιβολαράκη Μαρία
6. Ξανθός Δημήτρης
7. Σκέμπι Μπεσμίρ.
8. Καντάνης Μάριος
9. Τριανταφυλλόπουλος Λουκάς
10. Πηλιωτόπουλος Αλέξανδρος
11. Καμπάνης Ανδρέας
12. Ψάλτης ΓιώργοςΣυγχαρητήρια σ’ όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά. Να ευχηθούμε και την επόμενη χρονιά να πάρουν συμμετοχή πάλι οι ίδιοι αλλά και άλλοι νέοι φίλοι του αθλήματος του Πινγκ- Πονγκ.Να σημειώσουμε εδώ ότι το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είναι μέσα στα 10 πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως. Αλλά και στην Τήνο φαίνεται ότι οι φίλοι του Πινγκ- Πονγκ είναι πολλοί και διαφόρων ηλικιών.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.