Η εκπομπή "Happy Day" πραγματοποίησε αναφορά στην παρουσίαση της Τήνου στο εκπτωτικό χωριό «Mcarthurglen Athens» στα Σπάτα. Η κάμερα του Alpha βρέθηκε στην εκδήλωση και έκανε το δικό του ρεπορτάζ. 

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος, κα Αναστασία Δεληγιάννη δήλωσε στην εκπομπή «Η Τηνιακή γαστρονομία ταξίδεψε, ήρθε στην Αθήνα. Όλα αυτά είναι μια μικρή γεύση για το Tinos Food Paths που έρχεται 08 έως 14 Μαΐου στο νησι». Με την σειρά του ο κος Άρης Τάτσης ανέφερε «Είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια δράση που σας σκοπό έχει την προβολή της Τηνιακής Γαστρονομίας».


Στη συνέχεια τον λόγο είχε ο κος Νίκος Κολλάρος που δήλωσε «Θέλουμε να δείξουμε πως η Τήνος αξίζει κάποιος να μπει στο καράβι και να την επισκεφτεί, που εκτός από ένα πολύ ωραίο νησί, έχει και πάρα πολύ ωραία προϊόντα» ενώ ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, κος Ανδρέας Τσιμέκης έκανε λόγο για παρουσίαση από τα γλυκά, τα αλμυρά, τα βότανα, τα τυριά, για να δει ο κόσμος από ποια προϊόντα φτιάχνεται αυτή η γαστρονομία.

Τέλος, το μέλος του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού κος Αντώνης Ψάλτης δήλωσε πως «Είμαστε όλοι μαζί, όλοι οι σύλλογοι, όλοι οι επαγγελματίες που αυτό έχει μεγάλη αξία για εμάς από ό,τι άλλο. Έχουμε τέλεια προϊόντα, μεγάλη γαστρονομική παράδοση αλλά υπάρχει μια φοβερή συλλογικότητα η οποία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε...»

(1.13.00)

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.